O nas

DOBRODOŠLI PRI A-OK AVTOMOBILI

Nahajamo se v naravnem okolju ob vznožju Pohorja v Hočah. Tukaj smo za vse tiste, ki iščete brezhibna rabljena vozila po konkurenčnih cenah z znano zgodovino servisov.

Ob nakupu nudimo pisno garancijo na prevožene kilometre ter da je vozilo nekarambolirano. Strankam nudimo tudi možnost pregleda vozila pri zunanjem serviserju vozil ali pri pooblaščenem prodajalcu.

Čeprav se z dejavnostjo prodaje vozil ukvarjamo šele nekaj let, vam nudimo kakovostne in odlične storitve. S posluhom za vaše želje se bomo vedno znova potrudili, da boste od nas odšli zadovoljni.

Ves čas se trudimo skrbeti za kvalitetno zalogo brezhibnih vozil. Ponujamo pa vam tudi možnost financiranja in garancije vseh vozil kupljenih pri nas.

Vaše zadovoljstvo postavljamo na prvo mesto, zato vam skozi celoten proces nakupa vozila nudimo pomoč v obliki svetovanja ali dodatnih storitev, ki jih ponujamo.

FINANCIRANJE

Nakup vozila lahko financirate z lastnimi sredstvi ali pa za vas uredimo financiranje po vaših željah in zmožnostih.

JAMSTVO

Ob nakupu vsakega vozila vam ponudimo tudi možnost dodatnega jamstva vozila od 12 do 24 mesecev.

KAKOVOST

Vsa vozila v naši ponudbi so skrbno izbrana, pregledana in brezhibna. Za vsa vozila vam nudimo pisno garancijo na kilometre in garancijo, da je vozilo nekarambolirano.

ZADOVOLJSTVO

Vedno znova se trudimo prilagoditi željam posameznikov. Naše stranke so zveste in zadovoljne s storitvami, ki jih ponujamo.